Kampeer Reis

7-daagse MotoGP Kampeer Reis naar de MotoGP van Valencia 8-14 november 2017

Wordt de MotoGP, Moto2 en/of Moto3 pas in Valencia beslist? Laten we het hopen! Maar dat is niet de enige reden om naar Valencia te gaan. 

Het Circuito de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo is uniek vanwege zijn stadion-achtige karakter waardoor je vrijwel het hele circuit kunt overzien. 
Daarnaast is Spanje het mooiste en beste motorland van de hele wereld! 

Overwegend goed weer, strak asfalt en meer bochten per vierkante kilometer dan waarin onze minister president zich per uur kan wringen in een rond torentje. Doorgaans verlaten wegen, verplichte waarschuwingsborden bij permanente radarcontroles en héél zelden mobiele snelheidscontroles. En alleen op plaatsen waar het toe doet. 

Spanje is een eldorado voor motorrijders wat je pas beseft als je er een keer geweest bent.

Noot: voor deze trip geldt een dringend 'vertrek met nieuwe banden' advies vanwege het grote aantal bochten!

Programma

Heen

Vooraf breng je de motor naar Arie Molenaar Motors in IJsselstein (daar kun je hem nog een beurt laten geven, nieuwe banden monteren, enzovoorts) waarna hij met Motomove naar Spanje vervoerd wordt.

Op woensdag 8 november vlieg je in alle vroegte met Transavia van Amsterdam naar Alicante*, waar je binnen 10 minuten naar je motor gebracht wordt. Voordat de klok twaalf keer geslagen heeft, heb jij de eerste 25 bochten al te pakken! 

De uitgezette route voert je in drie dagen en 850 km door de provincies Alicante, Murcia, Jaén, Albacete en Valencia naar het Circuit Ricardo Tormo.

Daar

Vrijdagmiddag 10 november kom je aan op één van de campings op loopafstand van het circuit. 
Op zaterdag en zondag zijn de trainingen, kwalificaties en wedstrijden. Vanaf de groene tribune kun je samen met de MotoGP-gangers die met  SportTravel  reizen een zo groot mogelijk Nederlands blok vormen. Niet vanuit politieke motieven, maar louter sportieve. Eén daarvan is: onze Bo aanmoedigen! 
Wil je ergens anders zitten dan kan dat natuurlijk ook door zelf rechtstreeks entreekaarten te bestellen

Op vrijdag- en zaterdagavond kun je op eigen gelegenheid/motor naar Cheste, het 'Witten van Assen' waar het een nauwelijks te omschrijven gekkenhuis is. Moet je mee maken!

Terug

De meeste GP bezoekers zullen zondag na de races zo vlug mogelijk en via de snelweg naar huis gaan, jij niet! Jij breekt maandagochtend pas op en hebt nog twee dagen en ca. 550 km fantastisch stuurwerk voor je liggen, richting... Barcelona. Waarvoor nu alvast het excuus dat de laatste 5 kilometers een beetje recht-toe-recht-aan zijn...
Daar gaat de motor weer de vrachtauto in en vroeg in de avond vlieg je Vueling rechtstreeks naar Amsterdam* waar je ruim op tijd aankomt om diezelfde avond nog je eigen bed in te duiken om de volgende dag weer... ach laat maar.

* Als je op een andere manier reizen wilt, dan kan dat natuurlijk ook: het is jouw trip! Ons hele plan is echter op de Amsterdam-Alicante en Barcelona-Amsterdam vlucht afgestemd. Neem anders even contact op over de mogelijkheden.


LIEVER EEN HOTEL IN PLAATS VAN KAMPEREN?

Wil je wel 5 dagen met je eigen motor mee rijden maar niet kamperen bij het circuit? Wij reserveren via SportTravel een hotel voor je in de stad Valencia!*

* Momenteel zitten alle hotels (in Valencia) vol. We zijn op zoek naar een ander hotel, maar dan buiten de stad. Daarbij proberen we de genoemde prijs te handhaven.

JA! Ik ga mij gelijk inschrijven ...

Je ontvangt na het afronden van je inschrijving een kopie hiervan in je e-mail.
(Check eventueel je ongewenste berichten!)

NEE! Ik wil eerst nog wat meer weten voordat ik mij inschrijf…

Je ontvangt na het opsturen van je vragen z.s.m. de antwoorden.
(Check eventueel je ongewenste berichten!)
parallax background